[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]


Kotitalousvähennys

Huomioithan, että kotona teetetystä työstä saa tehdä kotitalousverovähennyksen!

Tänä vuonna kotitalousverovähennys tarkoittaa, että valtio maksaa työn osuuden kustannuksista 50 % veronpalautusta, kuitenkin maksimissaan 2 400 €/hlö/vuosi.
2 henkilöä / talous voi saada vuosittain tuon summan kotona teetetyn työn kustannuksiin.
Esimerkki: Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos ostat yritykseltä palveluja, jossa  työn osuus on yhteensä noin 4 999,50 euroa [(4 999,50 x 50 %) - 100) = 2 399,75]. Vähennysoikeus on 50 % työn osuudesta. Otathan kuitenkin huomioon, että enempää ei voi saada palautusta kuin maksaa vuosittain veroa valtiolle.

Me erittelemme aina laskussamme työn ja tarvikkeiden osuuden helpottaaksemme teidän verovähennyksen hakemista.

Annamme esitäytetyn kotitalousverovähennys kaavakkeen asiakkaillemme.

Katso lisää verottajan sivulta
tästä linkistä

 

Hilseileekö vanha maalipinta vai onko maali jo kulunut ja haalea?

Uusi maalipinta uudistaa talosi tai kiinteistösi ilmeen. Sen huomaavat myös ohikulkijat.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi maalausta ennen irtonainen ja hilseilevä maali tulee poistaa mekaanisesti. Tämän jälkeen kannaattaa suorittaa mikrobikasvuston tuhoava BioComb -maalipesu, joka on erittäin voimakas biologisesti hajoava ympäristölle turvallinen maalipesu ulkokäyttöön. Tutustu tästä BioComb -maalipesuun.

Tämä käsittely poistaa lian ja kasvustot sekä karhentaa vanhan maalipinnan ja näin parantaa uuden maalin tarttuvuutta. Samalla käsittely antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan. NÄIN SÄÄSTYY AIKAA JA RAHAA SEKÄ KIINTEISTÖNNE ARVONNOUSU NÄKYY!!

Usein pinta vaatii 2 maalauskertaa. Suotuisissa olosuhteissa yksi uusi maalikerros riittää. Ja täydellisen lopputuloksen viimeistelee tietysti uudet nurkka- ja ikkunapielilaudat.

 

Ottakaa yhteyttä meihin niin arvioidaan yhdessä teidän kiinteistöllenne ja budjetillenne sopivat toimenpiteet.